Сдружение ПФК Ботев Пловдив разпространи публикация, свързана с разговорите с

...
Сдружение ПФК Ботев Пловдив разпространи публикация, свързана с разговорите с
Коментари Харесай

Ботев Пд с интересна информация за разговорите с руския милионер и дълговете на клуба

Сдружение ПФК Ботев Пловдив популяризира обява, обвързвана с диалозите с съветския милионер Антон Зингаревич, както и за задълженията на клуба.

" Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с медийните изявления и желанието ни да сме транспарантни за протичащото се в Ботев Пловдив, бихме желали да осведомяваме обществеността за събитията от последните дни.

Председателят на Сдружение ПФК Ботев, в качеството му на мажоритарен притежател на ПФК Ботев АД, организира предни дни среща с Антон Зингаревич във връзка със декларирания от съветския бизнесмен интерес към вложения и придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Имаме увещание за действителен интерес и съществени упоритости, само че диалозите са едвам в начален стадий.

Предоставили сме на господин Зингаревич и екипа му достъп до клуба, с цел да създадат одит. Обещанието от страна на кандидат-купувача е да даде дефинитивно решение до края на декември, след което може да се пристъпи към съответните договаряния. До тогава всички информации за прехвърляния, зимни лагери и други може да се смятат по-скоро за непроверена информация.

Освен това съдружие ПФК Ботев привиква при започване на годината общо заседание на акционерите на ПФК Ботев АД, с цел да сформира нов Борд на шефовете на клуба - без значение дали в него ще влязат представители на нов съсобственик, или не.

Бихме желали да ви осведомяваме и по тематиката за отговорностите на ПФК Ботев АД. След като клуба, с помощта на последователите си, бизнеса и необятната пловдивска общност, изкупи отговорностите към " Рент Мениджмънт ", бе подписан контракт за закупуването сред синдиците на КТБ и прокуриста на клуба Асен Караславов. Предстои този контракт да се утвърди от Фонда за гарантиране на влоговете, чието мнение сега изчакваме. Предприета е процедура за преустановяване на делата от КТБ към ПФК Ботев АД. По отношение на делата на " Рент Мениджмънт " към ПФК Ботев АД следва комплициран развой, само че имаме вяра, че той ще бъде доведен до сполучлив край.

Желаем на всички жълто-черни последователи топли и споделени Коледни празници!

Да живее Ботев Пловдив!

Сдружение ПФК Ботев Пловдив има 61% от акциите на ФК Ботев Пловдив и е мажоритарен притежател на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР