Австралийската компания за камери Blackmagic Design пусна ново камера приложение

...
Австралийската компания за камери Blackmagic Design пусна ново камера приложение
Коментари Харесай

Blackmagic пуска своето професионално камера приложение за Android – безплатно, но с уловка

Австралийската компания за камери Blackmagic Design пусна ново камера приложение за устройства с Android. Приложението, наречено Blackmagic Camera, е гратис за потребление и налично за евакуиране от Гугъл Play. В момента обаче приложението работи единствено с устройства Samsung и Pixel. 

Това споделиха от Blackmagic, без да дават лист с поддържани устройства.

Приложението е основано на софтуера, който зарежда камерите на Blackmagic, като дава прочут потребителски интерфейс, ръчни контроли и професионални функционалности. Всичко с това за да усъвършенства „ резултатите, които клиентите могат да получат, тъй че фотосите да могат да се употребяват даже за телевизионна и кино продукция “. В обява в блог, обявяваща приложението, Blackmagic изброи някои от функционалностите, налични в приложението:

Работи с телефони Samsung Galaxy и Гугъл Pixel. Снимайте в 16:9 или отвесни съотношения. Стелт режим за снимане 16:9, до момента в който държите телефона отвесно. Заснемане в H.264 и H.265 с автоматизирано генериране на прокси. Кадрова периодичност, скорост на пандиза, експозиция, баланс на бялото, колорит и надзор на цветовото пространство на камерата. Асистент за фокусиране, зебра, водачи, хистограма. Час на деня или време на осъществяване, запис на времеви код. VU или PPM аудио метри. Миниатюрен аспект на всички записани клипове в раздела за медии. Визуализиране на клипове с проявление на дълготрайност, времеви код, име на файл и още. Напълно интегриран с Blackmagic Cloud и DaVinci Resolve.

Записвайте на телефона, избирайте записани клипове за шерване посредством Blackmagic Cloud или синхронизирайте автоматизирано.

Blackmagic Camera за Android

Приложението за камера се интегрира с Blackmagic Cloud, позволявайки неотложно качване на видеозаписи като прокси файл и автоматизирано синхронизиране с всички хора, работещи по плана. Идва с вградена функционалност за връзка с други членове на плана, без да напускате приложението.

Приложението Blackmagic Camera за iPhone е необикновено известно, откогато беше пуснато предходната година. Освен това работният развой на Blackmagic Cloud разрешава на клиентите да записват в Blackmagic Cloud Storage и автоматизирано да се синхронизират с DaVinci Resolve. Наистина е вълнуващо да можем да дадем на още повече клиенти опцията да доставят своите фрагменти в редакцията или постпродукционните студия безусловно за секунди.

Изпълнителният шеф Грант Пети

Въпреки че приложението към този момент е налично за iPhone, Apple също започва ново приложение, наречено Final Cut Camera, този месец. То също идва с доста ръчни контроли. Безплатното приложение работи като независимо приложение за видеозапис за iPhone, както и като съпътстващо приложение за поддръжка на мултикамерни функционалности онлайн във Final Cut Pro за iPad.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР