Въоръжените сили на Украйна са ударили Центъра за космически комуникации

...
Въоръжените сили на Украйна са ударили Центъра за космически комуникации
Коментари Харесай

Украинско издание: ВСУ са ударили руския Център за космически комуникации в Крим

Въоръжените сили на Украйна са блъснали Центъра за галактически връзки на Руската федерация, който се намира под Евпатория в село Витино, Крим, пишат анализаторите от украинското издание Defence Express.

Според украинските анализатори за удара свидетелстват редица видеоклипове, оповестени в мрежата. Местните поданици са се оплакали от сили детонации.

Също по този начин на интерактивната сателитна карта на пожарите на НАСА са регистрирани огнища на пожар навръх територията на галактическия информационен център.

Defence Express акцентира, че не е известно с какви оръжия е осъществена офанзивата, както и какви са резултатите от нея.

" Освен това описът на вероятните средства е оптимално необятен, може да става дума за безпилотни самолети, крилати или балистични ракети, както и за удар с морски дрон Sea Baby, аналог на " Град ". В същото време отдалечеността на галактическия информационен център единствено на 2 км от бреговата линия прави последния вид изцяло вероятен ", допълват от Defense Express.

Анализаторите означават, че самият галактически информационен център с огромен обхват на деяние е много неповторим за Русия. Известен е още като 40-т news pic 2©и обособен командно-измервателен комплекс НИП-16 и войскова част 81415. Преди 2014 година там се е помещавал Националният център за ръководство и тествания на галактически средства.

От 2014 година Руската федерация е трансферирала комплекса на Войските за въздушно-космическа защита и е почнала неговата рационализация.

Ценърът се употребява с изключение на за обезпечаване на връзка с галактически апарати, в това число военни спътници.

На територията на това оборудване е подложен комплексът за радиоелектронна отбрана " Красуха ", който е предопределен да го прикрива от сходни офанзиви.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР