Кралски експерт разкри скритата причина, поради която принц Уилям прекъсна

...
Кралски експерт разкри скритата причина, поради която принц Уилям прекъсна
Коментари Харесай

Разкритие от Бъкингам!: Скритата причина принц Уилям да прекъсне връзките с брат си окончателно

Кралски специалист разкри скритата причина, заради която принц Уилям прекъсна връзките с принц Хари окинчателно. Принц Хари е в раздор в връзките както с татко си, по този начин и с по-големия си брат Уилям, откогато той и брачната половинка му Меган Маркъл се отдръпнаха от кралските отговорности през 2020 година
Имаше време, когато принц Уилям и принц Хари бяха извънредно близки. Но през последните години пропастта сред тях е повишена дотам, че съгласно специалисти сдобряването им наподобява доста подозрително.

През времето, откогато напуснаха кралското семейство, Хари и брачната половинка му Меган Маркъл намерено подлагат на критика монархията – в скандалното си изявление за Опра, в шоуто си за Netflix, в изявленията и в мемоарната си книга „ Резервен “.

Непрекъснатите бомбардировки са довели до разтягане на връзките сред Уилям и Хари – и съгласно кралски специалист има една персонална причина бъдещият крал да „ скъса връзките “ с по-малкия си брат.

Ингрид Сюард акцентира значимостта на стабилността в живота на Уилям, като показа пред Mirror: „ Уилям е сензитивен, харесва статуквото и е твърдоглав. Той не се отхвърля елементарно. “

Разкритие от Бъкингам!: Скритата причина принц Уилям да прекъсне връзките с брат си дефинитивно 24.06.24 18:59 Боян Чуков бие паника!: Киев започва терористична война против Русия 24.06.24 18:23 Не е за поверие – синът на Цветанка Ризова се устоя самичък от ученическите години! 24.06.24 17:54 Обрат с Брендо – чакат го цели 20 години зад решетките! 24.06.24 17:35 Братът на Ружа Игнатова проговори извънредно за престоя си в най-страшния затвор в Съединени американски щати! (ВИДЕО) 24.06.24 17:15

След това тя разкрива: „ Връзката му с брат му Хари го разстройва повече, в сравнение с би желал да признае. Но му е по-лесно да прекъсне връзките си с него, в сравнение с да си разреши да се нервира непрекъснато. “

Размишлявайки върху сложната година на Уилям, Ингрид продължава: „ Баща му се разболя от рак, а Кейт претърпя сериозна коремна интервенция. По-късно разгласи, че и тя би трябвало да се подложи на лекуване за рак. Уилям играе и майка, и татко за децата, до момента в който продължава да извършва кралските си отговорности, подкрепяйки кралицата в отсъствието на татко си. Травмите от миналата година го направиха по-силен човек. Той се трансформира в мъжа, който Даяна постоянно се е надявала да бъде. Добър, деликатен и кадърен да поеме всичко, което животът му сервира. “

Смята се, че принц Уилям е прекъснал връзките си с по-малкия си брат тотално и не е известно по кое време за финален път са се видели.

В изявлението си за „ 60 минути “ през януари 2023 година Хари е запитан дали „ Сега приказва с Уилям? Пише ли си с него? “ Той отговори: „ В момента не. Но чакам с нетърпение… чакам с неспокойствие да успеем да реализира помиряване “. Интервюиращият акцентира на въпроса какъв брой време е минало, на което Хари добави, че е минало „ много време “.

 

 

Скритата причина принц Уилям да прекъсне връзките с брат си

Когато го питат дали е приказвал с татко си, той дава отговор: „ Не сме говорили от много време. Не, в последно време. “ Той продължава: „ Но в основата на всичко е фамилията, без подозрение. И в действителност чакам с неспокойствие да се върне този фамилен детайл. Очаквам с неспокойствие да имам връзка с брат ми. Очаквам с неспокойствие да имам връзка с татко ми и други членове на фамилията ми. С брат ми се обичаме. Обичам го надълбоко. Между нас двамата е имало доста болежка, изключително през последните шест години. “
Наскоро принц Хари се завърна в родината си през май, с цел да отпразнува 10-годишнината на игрите „ Инвиктус “. Той обаче не се срещна с татко си. Той се базира на „ цялостния график “ на краля – само че това беше сложено под въпрос, когато стана ясно, че Чарлз е предложил на Хари кралско жилище, което е било отказано.

Баща и наследник се видяха за финален път през февруари, когато Хари отлетя за Лондон, с цел да се види с краля на фона на новината за диагнозата рак на монарха. Срещата им продължи единствено 45 минути.

Но съгласно известията Чарлз към момента желае да има връзка с внуците си Арчи и Лилибет.
Том Куин, кралски коментатор и създател, съобщи, че кралят упорства Хари да си откри жилище в Обединеното кралство, с цел да може Чарлз да прекарва повече време със фамилията си.
Той обаче се съмнява, че Меган ще придружи брачна половинка си, като се има поради предходният ѝ опит с кралското семейство.

Ексклузивно пред The Mirror Куин съобщи: „ Крал Чарлз оказва напън върху Хари да направи тъкмо това, защото е сърдит, че единствената му връзка с внуците му до момента е посредством видеоразговори, които Чарлз ненавижда. Децата на Уилям и Кейт ще прекарват уикенда в Хайгроув, а децата на Хари ще могат елементарно да се отбиват в близката им къща. “

Сблъсъкът с заболяването е напомнил на краля, че животът не е безконечен и той е декларирал пред близки, че е решен да отделя повече време за фамилията си и да бъде най-вече измежду внуците си, напомня SafeNews.

Херцозите на Съсекс се отдръпнаха от кралските си отговорности, отчуждавайки се от Бъкингамския замък и заживяха в Съединени американски щати. Междувременно на бял свят се появиха децата им – Арчи и Лилибет. Разбираемо е, че малчуганите нямат близки връзки с дядо си, само че след здравословните проблеми на крал Чарлз III по-рано тази година той публично е декларирал, че мощно желае да участва в живота на внуците си макар разрива сред него и принц Хари.

Вътрешни лица разкриват, че Чарлз е изпратил на Лилибет картичка за рождения ѝ ден.

Дали диагнозата на Чарлз III ще го сближи с най-младите членове на фамилията му оттатък Океана, до момента в който към момента има време, следва да разберем.

 

 

Източник – Mirror/Превод:SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР