Футболен бар във Варна събира много хора и емоции по

...
Футболен бар във Варна събира много хора и емоции по
Коментари Харесай

Футболните емоции продължават да горят

Футболен бар във Варна събира доста хора и страсти по време на мачовете от европейското състезание по футбол в Германия.

Фенове на футбола от България споделиха усещанията си от персонален опит.

" Присъствах в Берлин в зоните за почитателите на откриването на европейското състезание и мача Германия - Шотландия. Атмосферата бе неописуема. Обстановката бе доста приятна. Всички бяха другарски настроени. Атмосферата бе доста хубава ", показа Луис Ервантов.

Александър Дечев не скри пристрастията си към Англия и Португалия.

" Моят любимец е тима на Англия. Надявам се да създадат нещо. Подкрепям и тима на Португалия, от почитание към Кристиано Роналдо. Гледам ги с интерес и се надявам един от двата тима да стигне надалеч. ", съобщи Александър Дечев.

Бившият футболист на Спартак Варна Георги Арнаудов съумя да наблюдава един от най-интересните мачове от груповата фаза онлайн.

" Имах щастието да участвам на мача Испания - Италия. За тях това е празник. Обстановката е все едно отиваш на спектакъл. Хората са радостни и няма конфликтни точки. Обстановката е неописуема. Много хора могат да се учат от германците, по отношение на организацията за подготовка на такива мероприятия. ", добави той.

Кристиян Димитров, който е началник на общинската дирекция " Спорт ", също е впечатлен от мащабите на шампионата.

" Надали има доста сходни събития, които да съберат толкоз хора. Много върхове се усъвършенстваха на европейското състезание. Привърженик съм на по-модерния футбол и по тази причина се надявам Италия да завоюва ", добави варненецът.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР