Посланикът на САЩ в Москва Лин Трейси беше извикана в

...
Посланикът на САЩ в Москва Лин Трейси беше извикана в
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ в Москва беше извикан в руското външно министерство

Посланикът на Съединени американски щати в Москва Лин Трейси беше извикана в съветското външно министерство по отношение на ракетна офанзива против Севастопол (анексирания Крим). Това се споделя в известие на съветското дипломатическо ведомство.
„ По време на диалог в съветското външно министерство на 24 юни с ръководителя на дипломатическата задача на Съединени американски щати в Русия Трейси, която беше призована, тя направи демарш по отношение на новото кърваво закононарушение на киевския режим, спонсорирано и въоръжено от Вашингтон, който нанесе целеустремен ракетен удар по цивилното население на Севастопол, съпроводен с многочислени жертви, в това число деца, се споделя в известието.
Според съветската дипломатическа работа Съединените щати „ на процедура са станали страна в спора в Украйна “.
„ Доставяйки на въоръжените сили на Украйна най-съвременни оръжия, в това число ракети ATACMS с касетъчни бойни глави, употребявани против жителите на Севастопол, чието ориентиране и въвеждане на летателни задачи се правят от американски военни експерти, те носят идентична отговорност за това безчовечие с режима в Киев “, се споделя в изказването.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР