“Съюзът на свободните демократи“ подписва предизборно споразумение с партия “Български

...
“Съюзът на свободните демократи“ подписва предизборно споразумение с партия “Български
Коментари Харесай

Изненада! Стефан Янев се коалира предизборно със Стефан Софиянски

“Съюзът на свободните демократи “ подписва предизборно съглашение с партия “Български напредък ” за общо явяване на парламантарните избори.

Сегашният водач на ССД Радослав Кацаров и водачът на БВ Стефан Янев са изразили единодушие за политическо съдействие за идните парламентарни избори на 2 октомври: “Надявам се идващия парламент да излъчи по този начин нужното на страната ни в този миг постоянно държавно управление. Смятам обаче, коалиция “Български напредък ” може да даде непоклатимост на ръководството, ” разяснява ръководителят на ССД Радослав Кацаров, представен от партйния му пресцентър.

Той изрази убеденост, че с общи старания дружно с сътрудниците, обединението ще реализира задачите си на тези избори.

ССД поема ангажимент структурите ѝ да окажат поддръжка на Политическа партия “Български напредък ” по време на предизборната акция.

Двете обединения изяснява, че ще организират политика, основана на български консерватизъм и възобновяване на доверието в институциите.

 

Припомняме, че ССД бе учредена от Стефан Софиянски, когато самият той напусна Съюз на демократичните сили преди повече от 20 години.
Тогава ССД попадна в Народното събрание през 2005 година в коалиция с Български земеделски народен съюз на Анастасия Мозер и Вътрешна македонска революционна организация.

 

Припомняме, че предходната година за постоянните избори ССД с водач Радослав Кацаров влязоха в коалиция със Съюза на комунистите - съглашението обаче бе развалено обществено от някогашния ръководител на партията Стефан Софиянски, който го дефинира като неточност.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР