Синоптикът на Нова телевизия Николай Василковски даде оптимистична прогноза за

...
Синоптикът на Нова телевизия Николай Василковски даде оптимистична прогноза за
Коментари Харесай

Ники Василковски: Температурите скачат до 30 градуса

Синоптикът на " Нова телевизия " Николай Василковски даде оптимистична прогноза за времето през днешния ден и в идващите дни.

" Днес температурите няма да се разграничават доста от вчерашните. Ще е слънчево, както и на следващия ден и вдругиден. Свежо, пролетно, прелестно време. С температури от 22 до към 27-28 градуса. Днес обаче ще има превалявания, те ще бъдат в западната половина на страната, най-вече към планинските масиви. Тук там в централните региони. Отново ще има гръмотевична интензивност.

Има изгледи в югозападната половина на страната да имаме малко по-интензивни феномени. Става дума за по-силна гръмотевична интензивност и още веднъж капацитет и за неприятни феномени като градушките. Тенденцията при дъждовете е, че се чака те да понижават последователно.

Температурите през днешния ден ще са от 22 до към 27 градуса. Утре съответно в всекидневно най-топлите места в страната е допустимо даже температурите да стигнат 30 градуса. В събота и неделя към планинските масиви на запад са вероятни краткотрайни превалявания с гръмотевици. По-динамичен интервал още веднъж с всичките рискове, които към този момент преживяхме, се обрисува към средата на идната седмица, когато температурите малко ще се намалят, ще премине леден атмосферен фронт, с градушки, с гръмотевична интензивност и с локално много интензивни превалявания ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР