Какво трябва да направи Русия с така нареченото Пандемично споразумение“,

...
Какво трябва да направи Русия с така нареченото Пандемично споразумение“,
Коментари Харесай

Тихата спецоперация срещу Русия: Пандемичното съглашение готви смъртоносен удар

Какво би трябвало да направи Русия с по този начин нареченото „ Пандемично съглашение “, което ще бъде показано за утвърждение на 77-ата Световна здравна асамблея на 27 май?

Всеки мисли и мисли

Ръководителят на публичното придвижване „ Родителски отпор “ Николай Мишустин заяви на страницата си ВКонтакте, че на 22 май Комитетът по опазване на здравето на Държавната дума преглежда въпроса за по този начин нареченото „ Споразумение за пандемията “, което би трябвало да бъде признато на 77-ма сесия на Световната здравна асамблея, която ще се организира от 27 май до 1 юни в Женева.

Това известие диктува незабавната нужда още един път да се изясни на съветската общност какви дейности ще се проведат през идващите дни в централата на Световната здравна организация (СЗО), чийто върховен орган е идното заседание.

И каква е ориста на Русия и всички тези страни, които ще се причислят към това „ Споразумение за пандемия “, публично известно като Договор за „ Превенция, подготвеност и реагиране на пандемия “.

Два документа на масата

Два документа ще бъдат показани на актуалната Световна здравна асамблея за утвърждение. Първото от тях е гореспоменатото „ Споразумение за пандемията “.

Второто е ново издание на Международните здравни правила (понастоящем ММСП 2005), които съгласно СЗО „ са един от главните интернационалните правни принадлежности в региона на интернационалното опазване на здравето, въз основа на Конституцията на СЗО “.

Целите на ММСП са „ попречване, надзор, надзор и даване на отговор на публичното опазване на здравето против интернационалното разпространяване на заболяването, който е съпоставим и стеснен до рисковете за публичното здраве и който не попречва безпричинно интернационалния превоз и търговия “.

Каква е формалната връзка сред световноизвестните ММСП, които в този момент търсят смяна, и Споразумението за пандемията? Самата СЗО декларира, че „ работата по нов контракт за попречване на пандемии... се прави по подобен метод, че да е в сходство с IHR и да ги добавя “. Така тези два документа в действителност са едно цяло.

Каква е заплахата от „ пандемичното съглашение “

Нека кажем главното: не може да се разреши на Русия да се причисли към това „ Споразумение за пандемията “ и да утвърди нови ММСП.

В противоположен случай Русия ще трансферира своя суверенитет на една глобалистка конструкция, каквато е СЗО, финансирана от фондациите на Джордж Сорос* и Бил Гейтс.

„ Пандемичното съглашение “, чието създаване беше публично инициирано от Европейския съюз малко след породената от индивида пандемия от ковид, планува отговорностите на всички страни, които са го подписали, да трансферират своя суверенитет на управлението на СЗО, т.е. на глобалистките структури зад СЗО.

Съгласно това съглашение управлението на СЗО, т.е. чиновници, назначени зад кулисите от международния глобалистки хайлайф, получава правото по свое убеждение да афишира пандемии и да постанова ограничаващи ограничения по света.

В същото време страните, които са подписали „ Пандемичното съглашение “, ще бъдат задължени да го ратифицират посредством своите законодателни органи и затова да признаят властта на бюрокрацията на СЗО над себе си.

Ако управлението на СЗО разгласи „ пандемия “ (дори в случай че лекарите в други страни не са съгласни с характерностите на санитарната обстановка, избрани от СЗО), националните страни ще бъдат задължени да се подчиняват на заповедта на СЗО.

Де факто ще възникне обстановка, при която глобалистките структури зад СЗО ще получат неограничена власт над света, а самата СЗО ще се трансформира в самобитен наднационален орган на ръководство.

Какви ограничавания?

Сред ограничаващите ограничения, които могат да бъдат въведени от СЗО, е авансово избран целият набор от ограничавания, които светът към този момент е претърпял по време на пандемията от ковид.

Първо, това е условие за всеобщо имунизиране на популацията на страната против избрана болест, която да вземем за пример на последната среща на глобалистите в Давос беше наречена „ болест X “.

„ Пандемичното съглашение “ планува наложителни ограничения за въвеждане на електронен документ за имунизация („ ваксинален паспорт “), без който човек ще бъде лишен от съществени права.

Ваксинираните ще имат съответния документ за естествен живот. Отказът от имунизация ще направи човек безспорен заточеник, който няма да има достъп до работа, образование, превоз, медицински грижи, търговски центрове - нищо.

В същото време би трябвало да разберем, че идната „ пандемия “ може още веднъж да бъде породена от индивида и нейните уредници, когато „ Споразумението за пандемията “ влезе в действие на световно равнище, ще получат неограничена власт над цялото човечество и безусловно ефикасен лост за потушаване на всяко противоречие.

Световен ръководещ орган

Специално би трябвало да се подчертае, че планът на „ Пандемично съглашение “ е показан в доста красиви, само че постоянно неразбираеми за елементарния четец термини.

Преамбюлът на проектоспоразумението приканва за всичко положително и против всичко неприятно. СЗО плаши популацията на света с бъдещи пандемии, които съгласно чиновниците на СЗО несъмнено ще се случат и от които няма изплъзване без „ Споразумение за пандемията “. Все отново ето няколко основни цитата, които приказват за същността на документа.

Най-интересното в текста на проектоспоразумението стартира с член 21, който приказва за действителния управителен орган на самото „ Пандемично съглашение “.

Формално тези функционалности са предоставени на по този начин наречената „ Конференция на страните “ (държави), основана от съглашението, която „ на всеки три години прави обзор на осъществяването на Споразумението на СЗО за битка с пандемиите и взема решения, нужни за улеснение на ефикасното му използване “.

В същото време „ всяка страна (държава) показва периодически отчети на Конференцията на страните посредством секретариата по отношение на осъществяването на Споразумението на СЗО за битка с пандемиите “, т.е. отчети за осъществената работа.

Но за какъв „ секретариат “ приказваме? Отговорът е в член 24: „ Функциите на секретариата на Споразумението на СЗО за битка с пандемиите се обезпечават от секретариата на СЗО. “ Тоест секретариатът на СЗО е талантлив с нови функционалности и в действителност се трансформира в нов орган.

През трите години сред конференциите на страните секретариатът на СЗО поема ролята на висш началник. Тя е даже по-мощна от най-висшия орган на СЗО, Световната здравна асамблея, която се събира всяка година.

Де факто секретариатът на СЗО към този момент ще получи правото да взема решение ориста на планетата за много дълъг интервал, което Асамблеята няма.

За три години можете да начупите доста дърва. СЗО ще се трансформира в световен ръководещ орган, като се има поради, че самата СЗО ще взема решение дали има „ пандемия “ или не.

Строга цензура

В този подтекст би трябвало да се означи, че СЗО, дружно с глобалистите от Световния стопански конгрес (WEF) в Давос, поставя доста старания за битка с „ подправената информация “ за същността на „ Споразумението за пандемията “.

За тази цел към този момент са основани и финансирани специфични структури, чиято задача е да „ изобличават ” и блокират самостоятелни източници на информация, които опонират на мейнстрийма на СЗО.

Член 18 от Споразумението за пандемията принуждава всички страни, които го подписват, да подсигуряват, че „ противодействат и се борят с разпространяването на погрешна информация или дезинформация “.

Например, публикацията, която в този момент е пред очите на читателя, не би могла да бъде оповестена, в случай че все още на написването й Русия щеше да стане член на „ Споразумението за пандемията “. Нужно ли е да обясняваме, че приказваме за най-тежката цензура против всяка информация, различна на мейнстрийма на СЗО.

Ясно умозаключение

Под прикритието на СЗО и под знамето на угриженост за здравето на човечеството, глобалисткият хайлайф показва за утвърждение от международната общественост правно обвързващ документ, с подписването на който всички страни делегират своя суверенитет на СЗО.

Ясно е, че всяко бъдещо решение на секретариата на СЗО ще бъде доста мъчно за всяка страна, която стане член на Споразумението.

Страните, които се осмелят да създадат това и тези, които не подпишат това съглашение на настоящата сесия на Световната здравна асамблея, рискуват да бъдат оповестени за изгнаници, „ заплаха за цялото човечество “.

Русия не би трябвало да взе участие в този шабаш на глобалистите, не би трябвало да подписва и ратифицира „ Пандемичното съглашение “, нова версия на ММСП. Руснаците не би трябвало да вземат участие в установяването на международна робия на глобалистите, която може да бъде по-лоша от тази на Хитлер.

Оставайки настрани от този развой, Русия може да се трансформира в остров на избавление за хора от други страни, които няма да одобряват тази машинация на СЗО. Русия има късмет да стане същински водач на един нов свят, свободен от глобалистката тирания.

*Фондация „ Отворено общество на Сорос “ е организация, чиято активност е приета за нежелана в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8570Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед13533Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед13549Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед9587Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед12999Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118201Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79424„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77750Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР