Дженифър Анистън публично порица кандидатът за вицепрезидент на републиканците Джей

...
Дженифър Анистън публично порица кандидатът за вицепрезидент на републиканците Джей
Коментари Харесай

Дженифър Анистън атакува вицето на Тръмп, заради лична обида: Не ни наричайте нещастници!

Дженифър Анистън обществено порица претендентът за вицепрезидент на републиканците Джей Ди Ванс, който в желанието си да уязви демократите, нанесе жестока засегнатост на всички бездетни дами в Америка. Актрисата беше предизвикана от изказването, че дамите, които нямат деца са " нещастници с котки, които нямат деца и страдат, че не са удовлетворени от живота си ". Той налетя на Камала Харис, уязвявайки я, че няма лични деца, а е мащеха на децата на брачна половинка си, само че тази, която реагира, изненадващо беше Дженифър Анистън. Актрисата даде публичност на абсурда в обществените мрежи, обществено заклеймявайки Ванс. " Не мога да допускам, че това са думи на един претендент за вицепрезидент на Америка. Господин Ванс, апелирам се един ден щерка ви да има лични деца и да не й се постанова да употребява ин витро услуги. За злощастие, милиони дами по света нямат различен късмет да осъществен фантазията си да бъдат родители, в случай че не е медицината ", съобщи актрисата.

Самата тя признава, че това е най-голямата й болежка и се усеща персонално уязвена от думите на претендента на републиканците. " Много скърбя, че преди време никой не ми сподели " замрази си яйцеклетките ". Пиех чай, пиех билки, пробвах с китайска медицина, пробвах какво ли не, само че корабът беше отплавал и нищо не оказа помощ ", споделя още звездата. Тя споделя, че фактът, че не е имала късмет да роди лични деца мощно я наранява, по тази причина приема и персонално обидата.

Анистън разкритикува опитите на Ванс да забрани и ин витро процедурите да са налични за дамите, които нямат деца. " Искрено се надявам един ден щерка ви да не би трябвало да употребява различни способи да има деца, тъй като сега вие се пробвате да й възбраните това право ", написа още звездата от " Приятели ". Ванс, който има двегодишна щерка и едногодишен наследник към момента не е коментирал отговорът на актрисата. Мнозина обаче допускат, че нападателната акция на Тръмп против Харис ще смени посоката си, защото тъкмо този въпрос е прекомерно парещ картоф, който може да му коства влизането в Белия дом през януари следващата година.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР