Бизнес босовете казват, че искат явен победител да излезе от

...
Бизнес босовете казват, че искат явен победител да излезе от
Коментари Харесай

Бизнесът търси ясен победител на общите избори в Обединеното кралство

Бизнес босовете споделят, че желаят очевиден победител да излезе от общите избори в Обединеното кралство след години на политически катаклизми, които предизвикаха безпорядък на политиката и финансовите пазари. 

Главните изпълнителни шефове приканиха идващото държавно управление да преработи системата за обмисляне и да надстрои инфраструктурата, с цел да даде подтик на стопанската система, откакто министър председателят Риши Сунак свика предварителни избори за 4 юли.

Ръководителят на Aviva изпълнителен шеф Аманда Блан сподели, че застрахователят FTSE 100 желае „ съдбоносен резултат “ от допитването, с цел да поддържа доверието на вложителите и бизнеса.

Докато бизнес водачите споделиха, че разликите в политиките сред двете съществени партии са по-тесни, в сравнение с последните избори, апелът за непоклатимост е изключително евентуално да бъде приветстван от лейбъристите.

Социологите споделят, че преднината на лейбъристите от 20 процентни пункта в изследванията по отношение на консерваторите на Сунак допуска, че сега единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР