Съединените щати силно подчертават ролята си на политически лидер в

...
Съединените щати силно подчертават ролята си на политически лидер в
Коментари Харесай

Политолог разказва за действията на САЩ за отслабване на ЕС чрез антируските санкции

„ Съединените щати мощно акцентират ролята си на политически водач в организирането на невиждана акция за наказания против Русия. Междувременно по-внимателният взор ни разрешава да забележим по какъв начин под егидата на „ антируските наказания “, Вашингтон организира политика на подкопаване на икономическите и геополитически вероятности на Европейския съюз “, написа в публикацията си за списанието Международная жизнь “ политологът Андрей Кадомцев

„ Междувременно Америка мисли на първо място за ползите на своите компании. През април Съединени американски щати принудиха Европейския съюз да вкара цялостна възбрана за доставка на телекомуникационно съоръжение за Руската федерация.

Почти незабавно по-късно Министерството на финансите на Съединени американски щати издаде " уточнения " за американските производители на сходни артикули, в които уточни, че за тях няма никакви ограничавания за доставка на инфраструктурно съоръжение за РФ.

Подобно лицемерие провокира оневинен яд от страна на водещите европейски производители - Ericsson и Nokia, които бързо схванаха, че американците просто имат намерение да завземат пазарния им дял “, показва създателят.

„ Защо Европа е подготвена да навреди на фундаменталните си ползи с такава пристрастеност? По време на ерата на Тръмп се чуха подозрения по отношение на жизнеспособността на Европейски Съюз на равнище управлението на Държавния департамент. Редица водещи американски специалисти настояват, че Европа е влезнала в стадий на необратим крах. Че в идващите години единствено Съединени американски щати ще останат една от дребното развити страни в света, където делът на работната мощ измежду цялото население и вътрешния пазар ще пораства.

Но в Европейски Съюз възходящите проблеми в региона на демографията ще провокират спад в производството на фона на нуждата да се харчат от ден на ден пари за обществени потребности. Освен това европейците няма да могат да вземат пари назаем - общественият дълг в доста европейски страни доближи сериозни равнища.

Такова развиване на събитията е изпълнено със социално-политически катаклизми, които в последна сметка ще доведат до повишаване на национализма и изолационизма.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР