ГРИЙНФИЙЛД, Айова (AP) — Небето беше синьо и духаше вятър,

...
ГРИЙНФИЙЛД, Айова (AP) — Небето беше синьо и духаше вятър,
Коментари Харесай

Прогноза за по-лошо време в Средния запад, докато жителите на Айова почистват щетите от торнадо

ГРИЙНФИЙЛД, Айова (AP) — Небето беше синьо и духаше вятър, до момента в който жителите на дребния град Грийнфийлд, Айова, работеха за разчистване два дни след разрушително торнадо, което раздра повече от 100 домове единствено за една минута, лиши живота на четирима поданици и рани минимум 35 други. тежка техника, загребваща разпокъсаните домове, разрушени транспортни средства и нарязани дървета. Но от двете страни на тази пътека живописни къщи и тревни площи наподобяват недокоснати и може да му е мъчно да повярва, че туистър, който духа с пикови ветрове от 175-185 благи в час (109-115 км/ч), е опустошил общността от 2000 души.

Очаква се по-тежко време в Средния запад в нощта на четвъртък против петък, в това число торнадо, което беше на земята съвсем час в югозападна Оклахома и вероятни торнада в региони на Айова, които към този момент бяха развалени.

Опустошенията, породени от торнадото във вторник в Грийнфийлд, демонстрираха по лицата на хората, които към момента обработват, какъв брой бързо са разрушени домове и животи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР