Япония наложи санкции срещу девет руски компании. Япония добави девет

...
Япония наложи санкции срещу девет руски компании. Япония добави девет
Коментари Харесай

Япония наложи санкции срещу девет руски компании

Япония наложи наказания против девет съветски компании. Япония добави девет компании и едно физическо лице от Руската федерация към листата със наказания, както и две организации от Кипър, за които се твърди, че са оръжейни за Русия от Северна Корея.

„ Правителството на Япония изрично осъди покупките на Русия

на оръжия от Северна Корея, вкара следните ограничения в сходство със Закона за валутния продан и външната търговия, въз основа на разбирането на кабинета на министрите „ Замразяване на активи на физически лица и юридически лица на Руската федерация и други ограничения от 24 май 2024 година “, се споделя в обявата.

Списъкът включва: „ Мерки за заледяване на активи “, „ Ограничаване на заплащанията “, „ Ограничения върху финансовите транзакции “.

Земетресение разклати гръцки остров 24.05.24 08:01 Япония наложи наказания против девет съветски компании 24.05.24 07:50 Честваме 24 май – Ден на българската книжовност и просвета 24.05.24 07:16 В празничния ден ще доминира слънчево време, новата седмица идва с изменчиво време 24.05.24 07:00 Наистина ли фурмите са толкоз потребни и кой би трябвало да ги включи в диетата си? 24.05.24 06:45

Също по този начин пресслужбата на министерството приложи лист на субектите и лицата на Русия,

против които са наложени наказания. Сред тях: авиационното дружество „ 224-ти летен отряд “ и неговият общоприет шеф Владимир Михейчик, полигонът Ашулук, командването на военнотранспортната авиация на Руската федерация и редица други компании.
Освен това записаните в Кипър компании IBEX Shipping и Asia Shipping Holding бяха включени в санкционния лист на Токио.

SafeNews напомня, че на 5 април, Япония вкара възбрана за износа на редица артикули за Русия. От през днешния ден литиево-йонни акумулатори, тръби за газопроводи и нефтопроводи, както и камъни и вар, горива, в това число моторни масла, са неразрешени за импорт в Руската федерация.
На 1 март беше обявено, че Япония е наложила наказания против още 12 лица и 36 организации. Япония също включи съветския предприемач Артем Ус и генералния шеф на Държавната транспортна лизингова компания (GTLK) Евгений Дитрих в листата със наказания.
През декември 2023 година стана известно, че Япония е наложила наказания против 57 съветски организации.

Източник: Ministry or Foreign Affairs of Japan /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР