Сингапур – Популярен южнокорейски DJ монах“, известен с това, че

...
Сингапур – Популярен южнокорейски DJ монах“, известен с това, че
Коментари Харесай

DJ NewJeansNim, облечен в роба, предизвиква оплаквания от сингапурски будисти

Сингапур – Популярен южнокорейски DJ „ духовник “, прочут с това, че облича одежди на духовник и комбинира електронна танцова музика с будистки мантри, е провокира несъгласия измежду вярващите в Сингапур, които настояват, че той очерня религията.

В неделя, 19 май, Сингапурската будистка федерация прикани двете осъществявания на NewJeansNim в дискотека през юни да бъдат анулирани. В обява във Фейсбук се отбелязва, че диджеят облича монашеска тога, макар че не е ръкоположен – това е „ срещу виная “ или кодекса за държание на будистките монаси. Федерацията прикани управляващите да анулират разрешенията му за показване, с цел да „ избегнат разстройването на будистите “.

Сега държавното управление се включи с министъра на правораздаването и вътрешните работи K Shanmugam, който предизвести във Фейсбук, че „ ще бъдат подхванати дейности “, в случай че NewJeansNim – чието същинско име е Youn Sung-ho – продължи с нормалното си деяние. Коментарите за поста на министъра бяха необятно подкрепящи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР