Признавам, че през цялото това време подценявах грузинските власти. Бях

...
Признавам, че през цялото това време подценявах грузинските власти. Бях
Коментари Харесай

Грузинските власти накараха останалите да ги уважават

Признавам, че през цялото това време подценявах грузинските управляващи.
Бях сигурен, че ще излеят гнева си за опитите на Запада да разклати страната и да я върне към покорността на балтийските лакеи. Те в действителност дават всички учредения за това – през днешния ден Естония (както е всекидневно измежду балтите – от името на целия ЕС) заплаши със наказания. А кой различен,  в случай че не външния министър на Литва, е кадърен да дохвъри в Тбилиси и да взе участие на протест на опозицията, скандирайки антиправителствени лозунги?

Но не. В Тбилиси накараха останалите да ги почитат, като взеха решение да не се разсейват с всевъзможни дреболии, а незабавно да се оплачат на оня, на който балтите служат. В послание към Съединени американски щати грузинците желаеха да спрат опитите за събаряне на държавното управление благодарение на неправителствени организации, да съблюдават закона за задграничните сътрудници, написан по модела на техния личен американски, да спрат да се занимават с жестоко изнудване и също да вкарат безвизов режим за грузинските жители, режим на свободна търговия за своите артикули и вложения в грузинската стопанска система.

И Тбилиси дава на Вашингтон една година да направи всичко това!

Това е мощно: да не се шикалкави, а напряко да се удари в центъра. И да. Ако се случва такова нещо, което допреди години изглеждаше изцяло невероятно в Грузия, то в бъдеще същото ще е допустимо и в Армения, и в Молдова.

Може би и  в Украйна.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8263Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед12608Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед13323Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед9493Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед12960Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118201Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР