Руският олигарх Роман Абрамович понесе още щети, свързани с финансовото

...
Руският олигарх Роман Абрамович понесе още щети, свързани с финансовото
Коментари Харесай

Замразиха активи за 7 млрд. евро на руския олигарх Абрамович

Руският олигарх Роман Абрамович понесе още вреди, свързани с финансовото му положение. Санкциите против руснака стават още по-свирепи и този път държавното управление на английския остров Джърси подреди замразяването на 7 милиарда евро, принадлежащи на някогашния притежател на Челси, написа Politico, представен от gong.bg.

Решението на тези рестрикции следва спомагателен пакет от наказателни ограничения, които бяха наложени до този миг към Абрамович.

Той е считан за непосредствен до съветското държавно управление, като всички такива персони биват ощетявани в икономическо естество в резултат на нахлуването на Русия в Украйна. Министерството по правните въпроси в Джърси е подчинено на Британската корона и в сряда съобщи, че целевите активи, които се намират на територията на острова, и са благосъстоятелност на близки до Владимир Путин хора, ще бъдат замразени.

Съобщава се още, че полицията е изпълнила заповед за обиск във вторник на адрес, за който се подозира, че е обвързван с бизнес активността на Абрамович, само че повече детайлности не се дават, цитира Нова ТВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР