Gray Wolf Analytics и Forbes извършиха анализ, който разкри, че

...
Gray Wolf Analytics и Forbes извършиха анализ, който разкри, че
Коментари Харесай

Ето колко BNB държи бившият директор на Binance

Gray Wolf Analytics и Forbes направиха разбор, който разкри, че създателят на Binance Чанпен Джао (CZ), управлява огромна част от BNB, което способства доста за неговото благосъстояние.

Според отчета CZ управлява към 64% ​​от циркулиращото предложение на BNB , еквивалентно на 94 милиона токена. В момента има 147 милиона токена в обращение от общо 200 милиона. Съвсем неотдавна цената на BNB се увеличи до рекордните близо $700.

Въпреки че Джао не e разкрил персоналното си портфолио от BNB, първичното предложение на монети (ICO) за BNB през 2017 година раздаде 80 милиона токена на членовете на създателите. Проверката показва, че Джао към момента държи  46.2 милиона токена.

Като такова, като се вземе поради притежанието на Джао на акции, равняващи се на деветдесет % единствено в binance, значи, че той държи към четиридесет и шест милиона монети.

Освен това CZ е получил повече BNB по други канали. Forbes акцентира, че единствено 10.8 милиона токени от ICO-то са били продадени (от предопределените 100 милиона). Предполагаемо останалите 58 милиона са били трансферирани към портфейл на Джао.

И по този начин насъбраните притежания на CZ възлизат на почти 94 милиона BNB, в случай че комбинираме както раздадените на създателите токени от ICO-то, по този начин и непродадените.

В момента Джао е 24-тия най-богат човек на планетата с персонално положение от $61 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР