Руските войски унищожиха произведен в САЩ контрабатареен радар AN/TPQ-50 в

...
Руските войски унищожиха произведен в САЩ контрабатареен радар AN/TPQ-50 в
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаването на контрабатарейна станция в района на Харков

Руските войски унищожиха създаден в Съединени американски щати контрабатареен радар AN/TPQ-50 в региона на Харков. Това сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ Контрабатареен радар AN/TPQ-50, създаден в Съединени американски щати, беше погубен в региона на Голубовка, Харковска област “, ​​каза още Конашенков.

По думите на Конашенков, в купянското направление „ оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерията на Западната група войски нанасят удари по живата мощ и техниката на подразделенията на 14-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в регионите на обитаемоте места с. Новомлинск, Двуречная, Синковка и Тимковка от Харковска област. " Освен това са унищожени до 20 украински военнослужещи, един бронетранспортьор и 2 автомобила.

„ В запорожското направление със самоотвержени и добре координирани дейности на съветските войски е отбита офанзива на части от 128-а планинско-щурмова бригада на Въоръжените сили на Украйна в региона на село Жеребянка, Запорожка област. В регионите на обитаемоте места Преображенка и Малая Токмачка, Запорожка област, са нанесени въздушни удари по скупчвания на жива мощ и техника на въоръжените сили на Украйна. Освен това е спряна активността на три украински диверсионно-разузнавателни групи в регионите на обитаемоте места с. Луговское, Марфопол и Мирне на Запорожка област “, ​​заяви още Игор Конашенков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР