Екипажът на танка Т-90А от Западната групировка на Въоръжените сили

...
Екипажът на танка Т-90А от Западната групировка на Въоръжените сили
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на центъра за управление на БЛА на ВСУ

Екипажът на танка Т-90А от Западната формация на Въоръжените сили на Русия унищожи центъра за ръководство на БЛА на ВСУ в зоната на специфичната военна интервенция. Това споделиха от съветското министерство на защитата, представени от съветски медии.

„ Танковите екипажи на мотострелковата бригада от групата на войските „ Запад “ в зоната на специфичната военна интервенция унищожиха пункта за ръководство на БПЛА, идентифицираха блиндажи, бронирани машини и жива мощ на съперника, като по този метод поддържаха дейностите на съветските десантни групи на фронтовата линия. Екипажът на танка Т-90А с първия добре ориентиран изстрел унищожи точката, където имаше екипаж на противников БЛА, а осколково-фугасните муниции удариха екипаж на картечница и жива мощ на ВСУ “, се споделя в отчета.

Руското МО отбелязва още, че „ в последно време единствено този екипаж разполага с няколко картечни точки, екипаж на БЛА, автоматизиран гранатомет, танкове и бойни машини на пехотата. Работата се извършваше от закрита огнева позиция на разстояние към 5 км. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР