Развалянето на концесията на стадион Христо Ботев в Пловдив влиза

...
Развалянето на концесията на стадион Христо Ботев в Пловдив влиза
Коментари Харесай

Първа крачка към разплитане на възела Колежа в събота

Развалянето на концесията на стадион " Христо Ботев " в Пловдив влиза в дневния ред на сесията на Общински съвет на 28 декември (събота). Процедурата се случва по взаимно единодушие. В изгода на общината остават гаранцията на стойност 491 300 лв., както и планът на стойност 929 496 лв.. Както е известно, неотдавна министър председателят Бойко Борисов съобщи, че страната ще помогне за градежа на " Колежа ", само че за задачата той би трябвало да стане общински.

Феновете пък оповестиха, че ще продължат да наблюдават в елементи протичащото се и няма да спрат с митингите си, до момента в който не видят действителни дейности по обекта.

Междувременно Ботев стартира поправки на терените въз основата в Коматево, написа „ Тема спорт “. След като свършиха мачовете от Първа лига и срещите при юношите, на всички стадиони са хвърлени тонове пясък и тор. От Ботев желаят централният терен да бъде в съвършено положение за дербито с Локомотив Пловдив, което е в първия пролетен кръг в уикенда на 15 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР