Промененият из основи състав на Левски записа ужасяващ старт на

...
Промененият из основи състав на Левски записа ужасяващ старт на
Коментари Харесай

Новият Левски не успя да се противопостави на Берое

Промененият радикално състав на Левски записа отблъскващ старт на новия сезон и загуби от Берое с 0:2 на стадион " Георги Аспарухов " в среща от първия кръг в efbet Лига. Симеон Славчев си вкара автогол в 34-ата минута, а Октавио (41) подсигури трите точки за гостите от Стара Загора.

" Сините " се разделиха с множеството си водещи футболисти и излязоха с много изменен състав. На вратата титуляр се завърна Николай Михайлов, който бе и с капитанската лента. Трима от новите са бранители и започнаха през цялото време - Орлин Старокин, Живко Атанасов и Тома Даске. Десен бек пък бе Ивайло Найденов. В средата на действаха Симеон Славчев, Илия Юруков и Стайн Спиерингс, а по крилата - Паулиньо и Станислав Иванов. На върха на офанзивата бе подложен Найджъл Робърта, към който има интерес от чужбина.

Гостите бяха по-активни при започване на срещата, само че не стигнаха до сериозна заплаха пред вратата на Николай Михайлов. Мачът продължи равностойно, като бяха отсъдени няколко засади. Едва в 31-ата минута се стигна до първата по-сериозна заплаха пред една от двете порти. Станислав Иванов шутира от преференциална позиция и топката рикошира в тялото на бранител, само че не доближи до вратата. Три минути по-късно Берое поведе в резултата след автогол на Симеон Славчев, който засече топката във вратата на Ники Михайлов след центриране на Димо Бакалов отляво.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР