Крайбрежен курорт с един от най-добрите безплатни тематични паркове в

...
Крайбрежен курорт с един от най-добрите безплатни тематични паркове в
Коментари Харесай

Крайбрежен град, който някога е бил на линията на метрото, ще се превърне в едно от най-скъпите места в Обединеното кралство

Крайбрежен курорт с един от най-хубавите безвъзмездни тематични паркове в страната беше един в края на лондонското метро.

Идеята да се качите на трен на метрото и да отскочите на плажа, до момента в който чайките кряскат над главите ви, несъмнено е странна. Едно време това беше допустимо. Саутенд-он-Сий в Есекс в действителност беше част от мрежата на лондонското метро.

В началото на 20-ти век, когато Саутенд беше оживено туристическо място, можете да хванете трен напряко до плажа. Линията, която през днешния ден познаваме като железопътен маршрут c2c в Южен Есекс, в миналото е била наричана Железопътната линия на Лондон, Тилбъри и Саутенд, която е минавала от Източен Лондон чак до крайбрежието, оповестява My London.

Конкуренция сред броят на разнообразни железопътни компании, които построиха и пуснаха разнообразни линии на метрото под самия Лондон, означаваше, че цената непрестанно се покачва, а пасажерите са жадни да посетят нови места в и към Лондон. След като отделиха големи суми пари за създаване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР