НЮ ЙОРК (AP) — Музикалният проект на Доналд Глоувър Childish

...
НЮ ЙОРК (AP) — Музикалният проект на Доналд Глоувър Childish
Коментари Харесай

Childish Gambino обявява първото турне от 5 години насам, издава преосмислен албум от 2020 г. с нови песни

НЮ ЙОРК (AP) — Музикалният план на Доналд Глоувър Childish Gambino се завърна с преосмислен албум и известие за ново турне.

Рано в понеделник Глоувър разгласява в X, че „ ATAVISTA “ се появи в стрийминг платформи — и че записът в действителност е „ приключената версия “ на албум, който той издаде през 2020 година, „ 3.15.20 “.

На 15 март 2020 година редица нови песни на Childish Gambino се появиха на DonaldGloverPresents.com, само че бързо бяха отстранени. Седмица по-късно " 3.15.20 " беше публично публикуван с гостуващи участия, в това число Ариана Гранде, 21 Savage и други. Той също в последна сметка беше отстранен от платформите за стрийминг.

Пълното издание от понеделник включва две напълно нови песни, „ Atavista “ и „ Human Sacrifice “, съгласно известие за пресата. Young Nudy и Summer Walker имат нови места за посетители в албума.

За да отпразнува „ Atavista “, Глоувър пусна музикален видеоклип към „ Little Foot Big Foot “, режисиран от Хиро Мураи (негов дълготраен помощник, прочут също с раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР