Парите от сетълмента, за да се спре продължилата десетилетия пристрастяване

...
Парите от сетълмента, за да се спре продължилата десетилетия пристрастяване
Коментари Харесай

Местните правителства се борят да използват ефективно споразумения за опиоиди на обща стойност над 50 милиарда $

Парите от сетълмента, с цел да се спре траялата десетилетия пристрастяване към опиати и зараза от свръхдоза, се разгръщат в дребни и огромни градове в Съединени американски щати., само че бранителите се тормозят, че елементи от тях могат да бъдат употребявани по способи, които не оказват въздействие върху рецесията.

Докато държавните и локалните управляващи се ориентират по какъв начин да употребяват парите, бранителите споделят локалните управляващи може да нямат задоволително честотна лента, с цел да подхващат верните стъпки, с цел да разпознават потребностите на своите общности и да насочат финансовите си дялове към планове, които употребяват потвърдени способи за попречване на смъртни случаи.

Опиоидите са свързани с към 800 000 смъртни случая в Съединени американски щати от 1999 година, в това число повече от 80 000 годишно през последните години, като множеството от тях включват нелегално създаден фентанил.

Производители на медикаменти, търговци на едро и аптеки са взели участие допълнително от 100 селища на правосъдни дел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР