Външността лъже, важи с пълна сила и за ергенът Алек Алек

...
Външността лъже, важи с пълна сила и за ергенът Алек
Алек
Коментари Харесай

Eргенът Алек не е това, което изглежда! Тежко на момата, която вземе

Външността лъже, важи с цялостна мощ и за ергенът Алек

Алек Младенов дали в действителност е богат предприемач, е въпрос с питанки. Освен това природата го е „ орисала “ с ангелско лице, сини и почтени очи, темперамент на любезен благородник.

Поне това демонстрира на драгите фенове момчето-мъж Алек. Само че…има едно прикрито нещо, което няма по какъв начин да не излезе нескрито. И това е, че миловидният  и добре учтив Алек Младенов имал проблеми с чашката. И то съществени!

Но поради почтената му физиономия и заучените галантни обноски момите в имението даже водиха пунически борби за неговото внимание. А Виктория Асенова, известна като Цър Пър даже призна, откакто излезе от играта, че продължава да е влюбена в синеочкото.

Оказа се, че тази, която Алек избере за избраница никак няма да е за завиждане. По-скоро била за ожалване, тъй като ергенът много пиел.

Това разкриха хора от екипа на „ Ергенът “. Те били сащисани, че по време на синхроните Алек завалял и фъфлел, като към него се носели алкохолни пари, по тази причина пускали надписи.

В имението прекалявал с алкохолните напитки и се довършвал с вино, като постоянно бил пийнал като кирка.По време на срещата с Валерия Дакова толкоз се натряскал, че го посъветвали в слушалката да влезе в морето, с цел да изтрезнее. Ама никой не предполагал, че ще свърши с „ навлизане “.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР