Дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова имаше абитуриентски бал

...
Дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова имаше абитуриентски бал
Коментари Харесай

Фалш и лицемерие: Ирина Тенчева заби нож в гърба на Вихра Петрова навръх бала на щерка й Ава!

Дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова имаше абитуриентски бал този уикенд. Ава Христова приключи гимназия и отиде на празника си с допустимо най-семплата, само че стилна и красива визия.

Естественият сексапил на момичето обаче остана по-малко обсъждана тематика от тази за лицемерието на втората жена на Иван - Ирина Тенчева, която се скъса да пуска в мрежата фотоси и клипчета от изпращането на Ава.

Знаем, че Иван и Вихра още не са в положителни връзки, заради което пожелаха попътен вятър на детето си поотделно. И до момента в който Вихра беше откровена, само че обрана в постовете си за Ава, то Тенчева се размаза. Буквално.

То не бяха видеа, в които хвърля вода на Ава, то не бяха обятия и целувки, то не бяха високопарни и прочувствени слова за това какъв брой я обича и каква е прекрасница...

" Нашето най-голямо дете и прелестно момиче порасна. Обичаме те, Ава и постоянно ще сме тук за теб. Ти си богатство и твоите очи постоянно ще си останат същите за нас... ", лееше ли лееше Тенчева, като даже консуматори видяха фалша и лицемерието, целящи да наранят Вихра Петрова.

Каквото и да направи Ирина обаче, даже и на челна стойка да застане, връзката сред Вихра и Ава е мощна и неразривна.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван Христов Вихра Петрова Ава Христова Вихра и Ава Ирина Тенчева бал абитуриентски бал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР