Борислав и Нина Димитрови минаха всички граници по падение. Двойката,

...
Борислав и Нина Димитрови минаха всички граници по падение. Двойката,
Коментари Харесай

Филип Плейн се гаври с „Пиленцата от Монако”! Нина чисти тоалетната му, а Боби лиже краката му , за да ги пусне в къщата си

Борислав и Нина Димитрови минаха всички граници по проваляне. Двойката, известна като „ Пиленцата от Монако ”, на която цяла България се подиграва и освен, понесе следващата доза оскърбление в името на измислената популярност.

Боби и Нина от години се хвалят, че са близки с Филип Плейн и даже той ги кани в дома си, където дружно пият и ядат. Нищо сходно обаче. Оказва се, че дизайнерът употребява тази българска двойка с психологични отклонения като личен състав, на който заплаща и по тази причина ги позволява в първокласната си къща.

Нина работи като чистачка в къщата. Чисти всички стаи, в това число и тоалетните, на които притежателят я карал да обръща особено внимание, с цел да е уютно и прелестно на гостите по време на престоя им.

Боби пък, с изключение на водач, го раздава барман по коктейлите в къщата на Плейн. Той обикалял цялото имение, с цел да разлива питиета на хората, като задължението му включвало и да ги почисти, в случай че инцидентно капне от питието някъде по тях по нехайство. Понякога мъжкото „ пиленце ” изпадал в унизителната обстановка да стои на колене пред Филип Плейн или различен посетител и да чисти обувките им от напитки.

Ако тези двама души с разсъдък колкото хлебарка считат, че по този метод са близки с Филип Плейн и живеят в неговия свят, то несъмнено са за психиатрията. Станали на по 40 година, вместо да си създадат и отгледат дете, те се занимават със слугинаж в чужбина, единствено и единствено да се вършат на ВИП, само че в никакъв случай не са били и няма да бъдат нещо сходно.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР