21-годишният шофьор, който предизвика жестоката катастрофа в Пловдив, е

...
</TD
> 21-годишният шофьор, който предизвика жестоката катастрофа в Пловдив, е
Коментари Харесай

Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа

21-годишният водач, който провокира жестоката злополука в Пловдив, е наследник на чиновник на Пътна полиция, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. При случая починаха водачът и негова другарка, която се е возела до него. Двама техни другари – момче и момиче на 22 години, са в тежко положение и са приети в болница, предава Plovdiv24.bg .

" Да, майката на починалото момче е чиновник на КАТ, само че автомобилът не е на нейно име. Автомобилът е фирмен – с регистрация в София В момента се обяснява по какъв начин и по какъв метод този автомобил се е озовал у лидера “, сподели основен контрольор Красимир Нешев, началник на КАТ в града под тепетата.

Той уточни, че не е виждал километража на автомобила и по тази причина не може да каже с каква скорост е карал 21-годишният юноша. Но уточни, че малко преди този момент е валял дъжд и пътят е бил влажен. 

Той уточни още, че полицията прави всичко допустимо да спре войната по пътищата, само че прикани също по този начин младите водачи да са малко по-внимателни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР