При спецакция на сръбската полиция бяха задържани 10 души, които

...
При спецакция на сръбската полиция бяха задържани 10 души, които
Коментари Харесай

Сръбска банда прехвърлила 400 мигранти от България за месец

При спецакция на сръбската полиция бяха арестувани 10 души, които единствено за един месец са трансферирали незаконно от България в Сърбия, минимум 400 мигранти.

Престъпната тайфа е работила от средата на септември доникъде на предишния месец. Срещу тях е повдигнато обвиняване за незаконен трафик на хора. Членовете на бандата са на възраст сред 18 и 38 години. Ръководителят на незаконната формация е на 24 години, с букви С.Н. Трафикантите са от Бачка Паланка, Рума и Печинац.

В интервала от средата на септември доникъде на месец октомври С.Н. благодарение на останалите членове на групата е вкарал незаконно от България на територията на Сърбия най-малко 400 мигранти. Всички те по-късно са били прехвърляни в Белград. Оттам те трябвало да заминат за Западна Европа. Те са взимали по 400 евро на човек.

При ареста са открити 3400 евро, три коли и голям брой мобилни телефони. При обиска на жилището на 39-годишната С.И. са открити и три револвера. Всички арестувани ще бъдат предадени на трибунала за битка против проведената престъпност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР