Дъщерята на принцеса Ан и един от най-старите внуци на

...
Дъщерята на принцеса Ан и един от най-старите внуци на
Коментари Харесай

Дръзкият пиърсинг на Зара Тиндал не е много кралски - но майка Ан не се притеснява

Дъщерята на принцеса Ан и един от най-старите внуци на починалата кралица Елизабет, Зара Тиндал е добре известна като такава на по-малко формалните членове на кралското семейство. Въпреки че е доста близка с чичо си крал Чарлз и останалите висши членове на кралското семейство, Зара няма купа и в никакъв случай не е била работещ член на компанията, което й разрешава повече независимост да бъде себе си на обществената сцена.

Това включва избора да си направи пиърсинг, когато е била единствено на 17 години, и въпреки това да е нормална цена за естествен младеж, за член на кралското семейство това беше много самоуверен избор.

Както беше обявено в Hello Magazine, Зара беше видяна с пиърсинг на езика - което може да не е нормалната цена, която публиката чака да види от известните публични кралски особи - когато беше единствено на 17 години, през 1998 година Зара беше първата забелязана с дръзкия аксесоар на 50-ия рожден ден на нейния чичо крал Чарлз - обаче до идната година, оповестява списанието, пиъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР