Олександър Усик беше разплакан, след като си припомни трагичния жест

...
Олександър Усик беше разплакан, след като си припомни трагичния жест
Коментари Харесай

Сърцераздирателният жест на Александър Усик към мъртвия баща след спечелването на олимпийско злато

Олександър Усик беше насълзен, откакто си напомни трагичния жест към починалия си татко след спечелването на златен олимпийски орден.

Шампион в тежка категория Усик, който се бие с Тайсън Фюри за безспорните международни трофеи довечера в Саудитска Арабия, за жалост загуби татко си единствено дни откакто завоюва златото на Олимпиадата през 2012 година в Лондон. Украинецът се върна против Клементе Русо на финала, с цел да оглави подиума, откакто не доближи до италианеца на четвъртфиналите четири години по-рано в Пекин.

Усик искаше да покаже на татко си новия си орден и дойде в супер кола, само че решението му да изчака три дни колата да дойде означаваше, че той пропусна последните мигове на татко си. „ Той ме гледаше по какъв начин ставам олимпийски първенец, само че не съумях да се върна в точния момент, с цел да му покажа златния орден “, сподели Усик пред TNT Sports.

„ Когато дойдох, той към този момент лежеше в ковчега. Подадох му медала, сложих го в мъртвата му ръка и по-късно излязох от стаята, връщах се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР