Не се задоволява само с участието си в първото европейско

...
Не се задоволява само с участието си в първото европейско
Коментари Харесай

Макс Верстапен озлоби критиците, след като се записа за второ състезание в уикенда на Имола F1

Не се задоволява единствено с присъединяване си в първото европейско събитие от сезона на Формула 1, Макс Верстапен се състезава в две надпревари този уикенд.

Red Bull се концентрира върху избягването на неуспеха да завоюват две следващи надпревари, откакто Ландо Норис надви над Верстапен в Маями преди две седмици. Все отново холандецът откри време за извънкласни надпревари в Имола.

Вместо да отседне в хотел, Верстапен е на лагер в особено издигната кемпер със мощен Wi-Fi, тъй че да може да вземе присъединяване в съревнование за SIM. Със своя тим Redline той споделя кола с други водачи във виртуалните 24 часа на Нюрбургринг.

Той ще се включи в малко шофиране, откакто се класира в Имола и сподели: „ Разбира се, не го върша нямам доста време, тъй че ще би трябвало да забележим малко по какъв начин ще се получи.

„ Очаквам четирима от нас да „ седим “ на колата. Вероятно ще направя два престоя сред два и четири часа. Не, не през нощта, несъмнено. Трябва да си лягам в точния момент и да хвана моите часов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР