Звездата от Острова на любовта Моли Мей направи всичко възможно

...
Звездата от Острова на любовта Моли Мей направи всичко възможно
Коментари Харесай

Вътре в луксозното кокошкарство на Моли-Мей в Ибиса за сестра - за което тя отхвърли битката с Фюри на фона на слухове за разделение

Звездата от Острова на любовта Моли Мей направи всичко допустимо за невероятното кокошкарство на сестра си, само че отхвърли бъдещия брат боксов мач на свекъра Тайсън Фюри.

Влиятелният човек в обществените медии и някогашен изобретателен шеф на PLT, 24, отлетя за Ибиса с щерка си Бамби и без годеника Томи и показа цяла гама от нейни фотоси пътешестване на нейната страница в Instagram. Моли показа зашеметяващи фотоси, включващи нейни фотоси, на които театралничи до по-голямата сестра Зоуи и техните другари, до момента в който се пекат на слънце. Русокосата хубавица сподели и живописни гледки от квартирата си.

Но инфлуенсърката продължи да подхранва слуховете, че се е разделила с Томи, откакто на няколко пъти беше видяна без годежния си пръстен, и с цел да направи нещата още по-лоши, реши да пропусне значимо събитие за семейство Фюри, конфликтът на Тайсън против Александър Усик този уикенд. Смята се, че Томи се приготвя за мача, само че без Моли до него.

Томи показа скорошни фотоси в своя Insta...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР