Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов за феновете на Левски: Простотията ходи по хората...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg по отношение на вчерашния дуел с Левски, изгубен от " белите " с 0:1. Босът на най-стария столичен клуб се възмути от държанието на последователите на " сините " и се закани, че за идващия мач сред двата тима в " Овча купел " билетите ще бъдат на цена най-малко 30 лв..

" Честитя успеха на Левски! Играха по-добре, завоюваха справедливо. Поведението на агитката им обаче още веднъж беше неуместно! Да палиш транспаранти... Боже! Простотията върви по хората! А полицията, на която плащаме, седи и гледа. За какво им плащаме тогава?

Феновете на Левски другия път могат и барбекю да си създадат на стадиона! Това е неприемливо. Демокрацията при нас е безредица! Сега ми е доста забавно какво наказване ще получи Левски. Чакам да видя решението на Дисциплинарната комисия.

На идващия мач с Левски цената на билетите ще бъде най-малко 30 лв.. Те по какъв начин ще реагират, в случай че някой отиде в техния дом и стартира да пали, каквото му падне? Не става по този начин ", сподели Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР