През тази седмица почитателите на тениса имаха възможност да се

...
През тази седмица почитателите на тениса имаха възможност да се
Коментари Харесай

Програма за събота: Време е за полуфинали в Барселона и Белград

През тази седмица феновете на тениса имаха опция да се насладят на повече от забавни дуели с присъединяване на част от най-хубавите състезатели в Тура. Време е обаче за заключителните стадии на шампионатите в Барселона и Белград, които следва да се състоят по-късно през днешния ден и ще дефинират финалистите през седмицата.

В Белград вълнението към идния дуел на международния номер едно Новак Джокович безспорно е огромно. Сърбинът ще излезе в опит да подпечата мястото си на първи край от началото на 2022-ра година, а само Карен Хачанов го разделя от заключителния стадий на конкуренцията. Мачът е втори в програмата за деня, като се чака да стартира в 15:00 часа българско време, като директно след края ще се организира и другия полуфинал за деня, който опълчва Андрей Рубльов и Фабио Фонини.

В Барселона погледите на всички са ориентирани към 18-годишният Карлос Алкарас, който за следващ път през сезона основава същински възторг. Тийнейджърът надви над първия подложен Стефанос Циципас през вчерашния ден, с цел да се класира измежду последните четирима, а днешното затруднение по пътя му е различен любим на почитателите - Алекс де Минор. Двамата ще премерят сили на централния корт " Рафа Надал " в 17:00 часа българско време, когато към този момент ще бъде прочут другият финалист на Barcelona Open 2022 - някой всред Диего Шварцман и Пабло-Кареньо Буста.

Барселона

Корт " Рафа Надал " (начало 14:30 часа българско време)

1. Диего Шварцман - Пабло-Кареньо Буста

2. Карлос Алкарас - Алекс де Минор (не преди 17:00 часа българско време)

3. Нийл Скупски/Уесли Кулоф - Марсело Аревало/Жен-Жулие Роже

Белград

Централен корт (начало 14:00 часа българско време):

1. Никола Мектич/Мате Павич - Ариел Бехар/Гонзало Ескобар

2. Новак Джокович - Карен Хачанов (не преди 15:00 часа българско време)

3. Фабио Фонини - Андрей Рубльов

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР