През февруари Мадона се появи специално на 65-те награди Грами,

...
През февруари Мадона се появи специално на 65-те награди Грами,
Коментари Харесай

Мадона: Вижте колко съм сладка сега!

През февруари Мадона се появи особено на 65-те награди " Грами ", с цел да показа Ким Петрас и Сам Смит преди тяхното осъществяване в огромната музикална вечер. Видът ѝ обаче предизвика остри рецензии и отрицателни мнения, които доведоха до реакция от страна на Материалното момиче и недоволства, че е подложена на дискриминация по възрастов и сексуален симптом.

„ Никога не съм се извинявала за нито един от креативните избори, които съм направила, нито за метода, по който наподобявам или се обличам. И сега няма да стартира да се оправдавам “, изрично отсече поп иконата. Но последният ѝ пост в Twitter демонстрира, че въпреки всичко рецензиите не са ѝ безразлични:

„ Вижте, какъв брой съм сладка в този момент, откакто отокът от интервенцията спадна “, написа шеговито Мадона под поста си, докато се взира в камерата с типичната си самонадеяност, само че дали въпреки всичко мненията за външния й вид  не са я наранили?

 

Look how cute i am now that swelling from surgery has gone down. Lol
— Madonna (@Madonna)
На премиите " Грами " по-рано този месец певицата показа Сам Смит и Ким Петрас за осъществяване на техния шлагер, спечелил премия Unholy. Оказа се обаче, че вниманието на феновете не бе привлечено от речта ѝ, а от външния ѝ тип, откакто обществените медии бяха безусловно залети от постове и мнения за това какъв брой друго наподобява Мадона. Имаше и догатки за несполучливи пластични интервенции.

Два дни по-късно Мадона отвърна на рецензиите с обява в Instagram „ Вместо да се съсредоточат върху това, което споделих в речта си, която беше за признателност за смелостта на актьори като Сам и Ким,  доста хора избраха да приказват единствено за моите фотоси в непосредствен проект, снимани с камера с дълги обективи от фотограф, който би изкривил лицето на всеки!! ", написа тогава Мадона. Изпълнителката съобщи още, че живеем в свят, който отхвърля да одобри дамите на възраст над 45 години и ги „ санкционира ”, в случай че са борбени и търсят реализация.
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР