Няма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец.

...
Няма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец.
Коментари Харесай

Марта Вачкова вдигна ръце от къщата си: Домът на актрисата не спира да се наводнява

Няма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец. Виличката се наводнява след всеки пороен дъжд, макар направения дренаж, дочу HotArena.
„ Миналата година идваха майстори и сякаш отстраниха казуса, само че след това отново плувнахме. Явно повода за неприятностите ни е в подпочвените води, а не в близката до нас река “, написа „ Уикенд “.
„ Няма да предприемам нов ремонт, не желая отново да пущам багери и камиони в парцела, тъй като ми унищожават цветната градина. Ще върша единствено и само влагоизсмукване ”, показа пред кореспонденти Силвия–майката на актрисата от „ Ку-ку ”, „ Каналето ” и настоящия праймтайм сериал „ Откраднат живот ”.
Госпожата е вдовица на една от най-големите звезди в соцкиното ни–Григор Вачков от „ На всеки километър ” и „ Мера съгласно мера ”.

Припомняме, че неотдавна стана ясно, че легендата на българското кино Григор Вачков е страдал от облика на емблематичната си роля в „ На всеки километър “ Митко Бомбата, изненадващо разкри щерка му Марта Вачкова.
„ Помня татко ми по какъв начин страдаше от неговото Митко Бомбата. Той беше ужасно известен от сериала “На всеки километър ”. По улицата някои не му знаеха името и подвикваха “Ей, Мите ” или “Ей, Бомба ”. Той от това доста се дразнеше “, изясни тя във връзка срещи с нейни почитатели, които я назовават Сестра Жекова по ролята й в „ Откраднат живот “.

Вачкова описа още, че постоянно родители на улицата я сочели и казвали на отрочетата си: „ Виж, мами, сестра Жекова “. „ Много е смешно, постоянно споделям на малчуганите: “Искаш ли една инжекция да ти ударя? ”, и те се стряскат. Шегувам се, несъмнено. Много ми е прелестно, че хората ме назовават сестра Жекова “, споделя актрисата и прибавя, че за разлика от починалия си татко, тя по никакъв начин не се нервира.
Иначе пред „ 24 часа “ тя не разкри нищо за идния сезон на известния медицински сериал. Обясни, че не знаела какво са подготвили сценаристите за нейната роля, само че че сестра Жекова безусловно щяла да продължи да се меси в непознатите истории и ориси „ в името на положителното на болничното заведение “.

Скоро Марта отпразнува 60-ия си рожден ден. „ Най-вълшебните дни! С правилни другари и обичани хора. От женитба преляхме празника в празник! Щастлива съм! Благодаря на всички, които духом бяха с нас! ”, написа Марта Вачкова във фейсбук профила си, ден след 60-тия си рожден ден, който чества на 29 юли.
И с тези думи актрисата, позната и като сестра Жекова на феновете на сериала „ Откраднат живот ”, заключи напълно тъкмо насладата си и се отдаде на ваканцията си на родното Черноморие. Вече от няколко дни Марта се радва на слънце и разходки с яхта, а компания й вършат нейни приятелки и несъмнено, обичания й Владо Пенев, с който си партнират в известната сапунка. Двамата бяха кумове на сватбата на предприемача Николай Вълканов и обичаната му Румяна Георгиева край Бургас, а водещ на празненството бе Юлиан Вергов, който също играе доцент Банков в „ Откраднат живот ”.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР