Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която преди 2

...
Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която преди 2
Коментари Харесай

Добра фея бди над беквокалистката в „Шоуто на Слави” Невена Цонева: Майката на певицата е нейна спасителка в трудностите

Беквокалистката в „ Шоуто на Слави ” Невена Цонева, която преди 2 години размени Цветелина Грахич в „ Ку-ку бенд ”, е поверила 2-годишния си наследник на грижите на майка си Мария. 9 месеца откакто стана майка, певицата от Севлиево влезе в екипа на шоуто. Заради уговорките й с бенда, Невена се разкъсвала сред кариерата и майчинството си, по тази причина викнала на помощ майка си. Баба Мария с удоволствие приела да гледа дребния Александър, плод на дългогодишната й връзка с барабаниста на „ Ку-ку бенд ” Венелин Венков. Невена не смеела да оставявя бебето в Севлиево. Майка й пособия „ на повикване ” и дошла в София постоянно, когато щерка й имала потребност от помощта й. Баба Мария работела като стоковед, само че зарязала работата, с цел да гледа внука си. Таткото на певицата пък е музикант и вечер свирел по кръчмите в Севлиево, а през уикенда заработвал по сватби и кръщенета.

Невена и Венко се срещнали около присъединяване й в „ Мюзик айдъл ” през 2007 г, който хубавицата завоюва. Тогава обаче сред двамата не се случило нищо, твърди Невена. Още повече че даже те не общували между тях, а единствено си кимали за привет. „ Гледах на него като на един от музикантите, с които работим, не съм го възприемала по никакъв различен метод, харесвах дългата му коса. Просто се поздравявахме, дори ми изглеждаше много надменен. Той даже беше единственият човек от екипа, с който не съм разговаряла за нищо и по тази причина нито за момент не съм си представяла, че някой ден ще имаме връзки и ще изпитвам толкоз мощни усеща към него “, споделя певицата за мъжа, в който през днешния ден е същински влюбена и твърди, че барабанистът на „ Ку-ку бенд “ е огромната й обич.
Животът й се трансформира след поканата на Трифонов да се включи в турнето му с „ Ку-ку бенд “ – „ Ние продължаваме “ през 2007 година

Чак след третия концерт във Велико Търново Невена се заговаря с Венко за пръв път. Певицата още си спомня по кое време пламват искрите сред тях – „ В момента, в който погледите ни се срещнаха онази вечер, осъзнах, че нещо доста значимо се случва в живота ми и той просто потегля в друга посока “, споделя айдълката. Заприказват се, приказват единствено за музика – обща пристрастеност за двамата. От дума на дума, и двамата не виждат по кое време трансферира полонощ, само че усещат нещо друго – че сред тях се случва нещо същинско и надълбоко. Невена помни датата 11 август 2007 година – тогава с Венко се целуват за първи път. В продължение на година Невена пази в загадка любовните си връзки. Малкият Александър е второто дете за Венко. Музикантът самичък отгледал от 3-месечно бебе щерка си Паулина, родена от късия му брак с норвежка, която през днешния ден се е открила да живее в Амстердам, написа „ Уикенд “.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР