Настоящият кмет на София – Васил Терзиев, е разделен със

...
Настоящият кмет на София – Васил Терзиев, е разделен със
Коментари Харесай

Ето я новата жена на кмета Васил Терзиев (СНИМКИ)

Настоящият кмет на София – Васил Терзиев, е разграничен със брачната половинка си Милена от предходната година. Столичният градоначалник има нова възлюбена, с която към този момент живее под един покрив. Заради нея той е разкарал майката на двете си дъщери – Емма и Ива. Терзиев към момента пази новата си половинка в загадка и не се демонстрира обществено с нея, само че името й не е загадка за никого в общината. Тя се споделя Михаела Савова, оповестява в. „ Уикенд ”.

Още при започване на кметската предизборна акция се заприказва, че Терзиев има съществени фамилни проблеми. Въпреки персоналните драми обаче Милена го поддържа с появяването си в името на успеха му. С днешна дата обаче двойката е публично разграничена и новият кмет на столицата е оставил щерките на грижите на майка им. Той пък се е настанил в първокласен апартамент с новото си гадже – чаровната Михаела Савова.

Усмихнатата брюнетка е освен красива, само че и извънредно амбициозна. Според осведомени с Терзиев са се срещнали около общи работни задължения и искрата сред тях е пламнала бързо. Приятелката на кмета е артистична – художничка е, само че се занимава и с предприемачество. Преди време попада в класацията „ 30 под 30 ” на списание „ Форбс ” в категория „ Бизнес ”. Интересното е, че хора от екипа на списанието работеха по предизборната акция на Васил Терзиев, тъй че може да се направи „ обосновано съмнение ” (по „ класика ” Цветан Цветанов), че хубавицата дължи попадането на мястото си в класацията на младия мултимилионер.

Михаела е създател на платформата за водачи „ Leaders Talk ” и провежда събития с лектори, които ежеседмично дават аргументи на младите българи да останат в България. Самата тя е живяла и учила в чужбина, само че избира да се върне в родината, тъй като, както изяснява в свое изявление, тук се усеща на мястото си.

„ Завършила съм Националната търговско-банкова гимназия. Първият ми допир с предприемачеството е около учебно-тренировъчните компании, които създавахме. Така се озовах за първи път в Съединени американски щати през 2010 година, където спечелихме интернационално съревнование и се върнахме с доста награди ”, разказвала е Савова за себе си. Тя е следвала в Бостън, където е приключила предприемаческа стратегия. После е изкарала магистратура във Франция.

Освен от предприемачество, хубавицата се интересува още от логика на психиката, занимава се и с изкуство. Тя е художничка, провела изложения. Не е ходила на уроци по изобразяване, в това отношение е самоука. Като дребна родителите й я предизвикват да изследва гениите си, по тази причина ползите й са толкоз разнородни. Казва, че основаването на картини за нея е метод за терапия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР