Нова телевизия предсрочно свали от екран новото шоу Скрита самоличност“

...
Нова телевизия предсрочно свали от екран новото шоу Скрита самоличност“
Коментари Харесай

„Нова“ разкара Геро заради мижав интерес

Нова телевизия предварително смъкна от екран новото шоу „ Скрита идентичност “ и от през днешния ден на негово място в праймтайма – 20:00 часа ще гледаме повторения на „ Черешката на тортата “.

Новото шоу с водещ Герасим Георгиев-Геро стартира да се излъчва на 3 юни, само че незабавно разочарова феновете. Заради неприятните мнения Нова телевизия реши да заложи на несъмнено и пусна предаването на началник Иван Манчев на мястото на „ Скрита идентичност “.

Вчера от Нова телевизия публично оповестиха, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян приключва своя първи сезон тази седмица и че можем да го гледаме от понеделник до петък.

Само няколко часа по-късно обаче програмата бе заменена и в 20:00 часа бе поставена Черешката,

написа „ Хотнюз “.

Така феновете не можаха да видят играта на осигурител, същински следовател и учителка, които бяха оповестени, че ще са измежду участниците, които ще се впуснат в атрактивно следствие за 100 000 лева, разпознавайки специалностите на мистериозните персони против тях. В формалното известие се споделя още, че

следва и втори сезон на „ Скрита идентичност “, само че поради предварителното събаряне на предаването и недоволството на феновете, надали ще просъществува.

Още с премиерата си поради масираната рекламна акция, „ Скрита идентичност “ притегли вниманието на феновете с първия се епизод. Нова малкия екран регистрира огромен триумф в началната вечер. Шоуто победи съперниците си от bTV с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група сред 18 и 59 години. Зрителите изгледаха предаването единствено с цел да открият, че то е цялостно отчаяние.

Нито е толкоз завладяващо, колкото се очакваше, нито е толкоз занимателно, нито е увлекателно,

тъй като всичко в него зависи само от налучкване на шанс. Няколко индивида излизат пред състезателя, който би трябвало да познае с какво се занимават, като не му дават никаква информация за себе си. И това е всичко. Липсата на конспирация отегчи феновете, тъй като шоуто на сходен принцип към този момент съществува – „ Сделка или не “ и не им би трябвало още едно такова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР