Пролетта наднича зад ъгъла, след броени дни е първи март

...
Пролетта наднича зад ъгъла, след броени дни е първи март
Коментари Харесай

5 начина да посрещнем първия месец от пролетта

Пролетта наднича зад ъгъла, след броени дни е първи март и нямаме самообладание да посрещнем събуждането на природата с превъзходните й цветове и зеленина, което ни чака. И макар че може да минат още няколко седмици, до момента в който стартираме в действителност да я усещаме, можем още в този момент да стартираме да се приготвяме себе си и дома си за промяната на сезона.

По-ярки нюанси, по-свежи аромати, повече шир... време е да внесем топлината на слънчевите лъчи на закрито, а топлината на открито ще пристигна по-бързо, в сравнение с си мислим! 

Ето пет метода, с които да посрещнем първия месец от пролетта:

Освежете дома си  
Направете място за всичко ново, като планирате и извършите “доброто остаряло пролетно разчистване ”. Направете лист с това, което би трябвало да свършите, и изберете ден, в който да го извършите.

А когато той настъпи, просто отворете необятно прозорците, пуснете свежия въздух вкъщи, заредете обичания си плейлист и действайте. Може даже да се възползвате от момента и да преосмислите декорацията на пространство, да промените някои елементи или изцяло да измененията стила.



А когато разчистите и освободите място (може и преди това)… 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР