Изкуството за рисуване върху ноктите си толкова се е развило

...
Изкуството за рисуване върху ноктите си толкова се е развило
Коментари Харесай

10 начина да превърнем маникюра в изкуство


Изкуството за изобразяване върху ноктите си толкоз се е развило през годините, че несъмнено можем да назовем маникюристите актьори и това да е годно за тях не по-малко, в сравнение с за художниците. Непрекъснато се удивляваме на майсторството на техниката им и на изобретателните хрумвания, които им хрумват. Но не е нужно да сме чак такива експерти, с цел да създадем изкуство от ноктите си. Трябват ни единствено няколко цвята лак и малко самообладание. Идеите… от огромните майстори.

Нокти с пламъци

Свеж взор върху френския маникюр включва пламъци. Изпробвайте този дизайн в бяло или го смесете с неонови или неутрални цветове.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vanity Projects (@vanityprojects)

Зелени и златни акценти

Не напълно френски връх, само че тези елегантни златни и зелени акценти на върха на нокътя основават забавен дизайн на ноктите. Обожаваме го.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lauren (@nailsbylauren.o)

Жълти полумесеци

Добавете цвят към безцветния маникюр, като запълните полумесеци в основата на нокътя си. Жълтото е звездата тук, само че не се колебайте да изследвате и други нюанси.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от M e g (@gel.bymegan)

Украсен със скъпоценни камъни

Ако питате нас, тези нокти имат идеалното количество искра. Бижутата във формата на сърце в центъра на нокътя и златните звезди към него притеглят вниманието и са лесни за осъществяване.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Samantha (@samrosenails)

Цъфнали цветя

Ярките цветове вършат този дизайн свежа алтернатива, само че цъфтящата гел основа е акцентът. Когато подредите пет точки от обичания си пъстър лак върху основата, ще видите по какъв начин цветето „ разцъфва “ единствено, защото цветните точки постепенно ще се уголемяват и разпръскват, с цел да основат листенца.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nailedbyliv
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР