Три грешки в грижата за кожата, които ще направят кожата

...
Три грешки в грижата за кожата, които ще направят кожата
Коментари Харесай

Три грешки в грижата за кожата, които ще направят кожата ви да изглежда ужасно и проблемно

Три неточности в грижата за кожата, които ще създадат кожата ви да наподобява извънредно и проблематично. Красивата и здрава кожа е фантазията на всяка жена на всяка възраст. Но има, по този начин да се каже, „ червени флагове “, т.е. неточности, които мнозина вършат.
Няма безусловно никаква потребност да вършиме това; свикнете с обстоятелството, че гъбите би трябвало да са чисти преди всяко ново нанасяне на грим.

Ще отнеме единствено няколко минути, само че кожата ви ще ви благодари.

Гъбите, употребявани за нанасяне на грим, могат да поемат нечистотия, непотребен грим, както и масло и себум. Това може да сътвори среда за напредък на бактерии, което от своя страна може да способства за кожни проблеми като акне или неспокойствие.
За измиване можете да употребявате топла вода и мек сапун или специфични почистващи гъби. Също по този начин е значимо да оставите гъбата да изсъхне добре след измиване, преди да я употребявате още веднъж.

Подсушете лицето си с кърпи за тяло
Никога не бършете лицето си с кърпи за тяло, по-добре ги заменете с елементарни хартиени.
Кърпите за тяло се употребяват по-често и имат по-голям капацитет за събиране на бактерии и други замърсители. Използването на такава забрадка върху лицето ви може да придвижи тези бактерии, което може да докара до кожни проблеми.
Вместо това се предлага потреблението на меки кърпи или профилирани микрофибърни или бамбукови кърпи, предопределени особено за лицето. Имат деликатна текстура и по-рядко нервират кожата.

Три неточности в грижата за кожата, които ще създадат кожата ви да наподобява извънредно и проблематично 26.06.24 01:02 Шокиращо разобличаване: Гъби могат да унищожат човечеството 26.06.24 00:30 Фрапиращо разобличаване: Най-старото заравяне в света не е дело на човешки тип! 26.06.24 00:01 Откриха първото в света животно, което не се нуждае от О2, с цел да живее! 25.06.24 23:30 Диетата 5:2 – чудото, лекуващо диабет 25.06.24 23:00

Измийте зъбите си след разчистване
Козметологът поучава първо да измиете зъбите си и по-късно да вършиме нормалните процедури за грижа за кожата. Факт е, че когато си миете зъбите, водата попада върху лицето ви и отмива грижата ви, в това число крема.

Източник: РБК-Украйна /Превод:SafeNews

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР