Преди няколко месеца Алек и Хилария Болдуин зарадваха феновете си

...
Преди няколко месеца Алек и Хилария Болдуин зарадваха феновете си
Коментари Харесай

Секси упражненията за бременни на Хилария Болдуин

Преди няколко месеца Алек и Хилария Болдуин зарадваха почитателите си в новината, че чакат своето пето дете. Съдейки по фотосите и видеата в Instagram профила на брачната половинка на Алек Болдуин, тя към този момент е в много напреднала бременност.
 Хилария Болдуин, Алек Болдуин и новата ѝ бременност
Алек Болдуин ще става татко... още веднъж

Актьорът и брачната половинка му не се отхвърлят

Въпреки че към този момент има четири деца, Хилария постоянно е изглеждала в съвършена форма, за която естествено поставя специфични грижи.

В едно от последните си видеа да вземем за пример, брачната половинка на артиста ни показва някои потребни и не доста натоварващи извършения, които бихме могли да вършим, в случай че сме в нейното състояние.

Хем, с цел да не се обездвижваме до момента в който коремчето пораства, хем и с цел да поддържаме някакъв тип форма въпреки всичко. От видяното ни направи усещане, че въпреки и съвсем в седми месец, Хилария наподобява ужасно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) на Юни 14, 2020 в 12:30 PDT

" Поддържам тялото си в непрестанно придвижване с тези нежни тренировки. Движейки тялото си, се усещам мощна по време на бременност. Мисля, че ми оказва помощ и за по-бързо възобновяване след раждането ", написа под видеото Хилария, като прецизира, че прави по пет повторения от всяко упражнение в три серии.
 Алек Болдуин, Хилария Болдуин и по какъв начин артистът глези бременната си брачна половинка
Изненада в жанр Алек Болдуин

Не тъкмо това се очакваше от него
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР