Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага

...
Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага
Коментари Харесай

След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може „ да не се появява обществено през останалата част от годината “, защото продължава химиотерапията за рак, настояват източници от кралското семейство.

„ Хората, организиращи обществените събития на монархията, ми споделиха, че програмата на Кейт за тази година е празна. Няма нищо планувано. Тя може да не се появява обществено през останалата част от годината “, сподели кралски източник пред The Daily Beast.

Вътрешният човек означи, че дворецът е наясно, че продължителното неявяване може да докара до спомагателни спекулации за положението на принцесата: „ Не бих изключил друго видео известие, в което да се каже нещо за нейното здраве. Това се оказа доста ефикасен метод “.

42-годишната принцеса на Уелс остава значително настрана от публичното внимание, откогато разкри диагнозата си рак на света през март. В авансово записано видео изказване тя сподели, че лекарите са разкрили рака й по време на планувана коремна интервенция през януари и означи, че в този момент е в ранните стадии на „ курс на превантивна химиотерапия “.

По-рано този месец принц Уилям показа друга информация за положението на брачната половинка си, до момента в който посети болничното заведение St. Mary’s Community Hospital на островите Сили. Бъдещият крал съобщи, че е оптимистично надъхан за здравето на жена си.

Кейт не е единствената кралска персона, която се сблъсква със здравословни проблеми, защото 75-годишният крал Чарлз разкри диагнозата си рак през февруари, а Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, се бори с нападателен рак на кожата.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР