След края на срещата от последния 35-ти кръг на Първа

...
След края на срещата от последния 35-ти кръг на Първа
Коментари Харесай

Георги Иванов награди Черно море с купа за второто място в Първа лига

След края на срещата от последния 35-ти кръг на Първа лига сред тимовете на Черно море и Крумовград, приключила 3:1 за домакините, персонално президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов връчи купата на капитана на варненския отбор Даниел Димов.

Футболистите на „ моряците “, треньорският щаб, управлението на тима получиха сребърните медали за завоюваното второ място в шампионата.

Поздравителни адреси до варненския клуб бяха изпратени от служебния министър на младежта и спорта Георги Глушков, БФС, Професионалната футболна лига, ръководителя на парламентарната комисия за младежта и спорта Красен Кралев.

Веднага след връчването на купата и медалите започнаха празненствата на стадион „ Тича “ с фойеверки и балони в зелено-бели цветове, които полетяха към небето. Вратите към футболния терен бяха отворени и последователите на Черно море излязоха на игрището.

Мнозина от тях се снимаха със своите любимци, други – с купата, трети вземаха подписи от треньорското управление и играчите. Най-търсен се оказа треньорът на варненци Илиан Илиев.

Черно море ще показва през идната година България в Лигата на конференциите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР