Елена Сергова, която беше на косъм от спечелването на втория

...
Елена Сергова, която беше на косъм от спечелването на втория
Коментари Харесай

Ергенката Елена лекува разбито сърце в Сицилия

Елена Сергова, която беше на косъм от спечелването на втория сезон на „ Ергенът ”, само че остана на второ място, неотдавна се раздели с половинката си, с който бяха дружно повече от година. Тя обаче откри прекрасен метод да излекува разрушеното си сърце. Замина за Сицилия.

„ Сицилия лекува души с цветовете си, тези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, Монте Кофано и семплите вечери върху ленена завивка от чеиза на Беа. Да си вземеш лимона за рибата от дървото до вас и да не забравяш, че не е нито прекомерно рано, нито прекомерно късно за аперитиво ”, написа „ ергенката ” в обществените мрежи, споделяйки част от фотосите си от живописния остров. Тя счита скоро да се върне там и то за много дълго.

„ Ще се върна напълно скоро, дала обещание съм си го от години, за няколко месеца от това безвремие. Направих и лист с нещата, които отсрочвам, а за които бленувам от години, и няколко от тях се намират тук. Нямам повече оправдания а ла „ не е моментът ”, „ той не желае ” и прочие ”, написа още Елена. Явно е решила да се радва на свободата в този момент, когато е без мъж.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР