Новата звездна победителка в Кухнята на ада – Александра Гърдева,

...
Новата звездна победителка в Кухнята на ада – Александра Гърдева,
Коментари Харесай

Алекс Гърдева се влюбила в мъж заради колата му

Новата звездна победителка в Кухнята на пъкъла – Александра Гърдева, завъртяла първата си сериозна връзка с мъж в своя живот, с помощта на неговата първокласна кола. Това станало, когато учела в чужбина и още нямала 20 години. Харесала си возилото, а по-късно – и неговия притежател, който живял с нея цели 7 години.

 

„ Бяхме на доста красиво място, видях една красива кола и взех решение да се фотографирам пред нея. Дойде притежателят и ме попита дали желая да се фотографирам и вътре ”. По този сбит, само че много сладкодумен метод новата звездна готвачка на Виктор Ангелов в Нова телевизия разказва началото на първата си сериозна връзка с мъж. Той бил чужденец, скандинавец, а тя – тийнейджърка, която учела зад граница. „ Имахме къщи на доста места ”, спомня си още „ ергенката ” от първия сезон на „ Ергенът ”.

Действието се развива преди 17 години , когато бъдещата риалити звезда е eдва 19-годишна, има огромни фантазии, а очевидно – и натъртено око за мъже с благоприятни условия. Тя вижда въпросната скъпа кола по време на пътешестване с другари. Когато притежателят я кани да влезе във возилото, отхвърля, тъй като не е уместно облечена. Тръгва си, а той хуква да я гони. Българката е безапелационна, че няма да влезе в колата му. На идващия ден обаче се връща, към този момент нагласена като за фотосесия. Как е знаела, че още веднъж ще откри на същото място и автомобила, и притежателя му, не е известно, само че това по този начин или другояче се случва. И по този метод пламва любовта.

„ Беше прелестен човек! ”, описа Александра. Но победителката от готварското шоу на Нова телевизия въпреки всичко се разделя с въпросния мъж, като не прецизира повода. Двамата запазили положителни връзки, той продължавал да й написа понякога даже когато към този момент бил женен. Това траяло, до момента в който жена му го хванала. „ Написал ми беше нещо, само че когато тя разбра, го застава да спре ”, споделя още Алекс. Какво й е писал някогашният й другар, с цел да разгневи жена си, тя не посочи, само че въпросният чат бил края на техните другояче прелестни връзки, траяли и след раздялата.

Гърдева описа тези детайлности от живота си, откакто малкия екран излъчи епизода от „ Хелс Китчън ”, в който началник Виктор Ангелов е избора за победителка от звездния тим в конкуренция с фолк певицата Бони. Изпълнителката атакува Алекс след финала на готварското шоу, като обществено разгласи психоложката за травмирана. Гърдева пък сподели, че на фолкаджийката не й отива да приказва по този начин за нея, откакто в риалитито е споделила, че я обича. Според Алекс, Бони още при започване на шоуто си е посочила рогата, нападайки дамите в Кухнята на пъкъла. Докато двете с „ ергенката ” се гримирали, преди да са присъединили микрофоните им, пеещата готвачка била споделила, че дамите във формата са „ дъното ”.

След финала победителката от звездния тим показа, че не е очаквала точно тя да бъде изборът на началник Ангелов за най-добре готвеща известна участничк а. Смятала, че по-логично е наградата да се даде на „ по-млад човек ”, защото по-младите „ имат какво да дадат ”. Затова съгласно Гърдева най-добре би било това самопризнание да отиде при влогърката Изи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР