Блондинката май не изкарва много от платформата Онли фенс, цъфна

...
Блондинката май не изкарва много от платформата Онли фенс, цъфна
Коментари Харесай

ПАДЕНИЕ: Андреа си показва най-милото за $ 18.99 на месец

Блондинката май не изкарва доста от платформата „ Онли фенс ”, цъфна по голи гърди на присъединяване.

 

Андреа е намерила ново приложение на силиконовите си гърди. След като години наред го пъчеше в попфолк клиповете си, по присъединяване и по кориците на родните списания, русокоската го е впрегнала в нов бизнес. Андреа продава еротичните си снимки на феновете на сходно наличие в платформата „ Онли фенс ”, която на запад е много известна.

Певицата от много време отделя време и сила за популяризирането си в „ Онли фенс ”, само че едвам неотдавна споделя профила си там и с родната публика. Иначе до момента русокоската единствено загатваше платформата или за опита си в нея, само че с закачлив звук, най-вече при включванията си онлайн в обществените мрежи, с цел да беседва с фенове. Така че все имаше доза неизясненост дали приказва съществено, че фактически качва свои фотоси в платформата.

Тези дни Андреа показа профила си в „ Онли фенс ” във фейсбук и всеки искащ неин обожател имаше опцията да се абонира. За жал, без авансово да прегледа наличието от еротични снимки. Андреа желае 18.99 $ на месец от всеки, неутолим да я гледа разголена. Там имали и напълно натурални фрагменти на интимните й елементи, настояват запонати.



Не е доста несъмнено, че клиентите от родината ще са доста, поради че към този момент са я виждали по кориците на мъжки списания и по участия, за които Андреа постоянно сортира тоалети, оставящи напълно малко на въображението. Поредният образец е от преди дни. Бившето гадже на боксьора Кубрат Пулев изскочи по голи гърди на сцената в пловдивски клуб. Андреа, която имаше взаимна изява с сътрудника си Борис Дали, се бе пременила с черна транспарантна рокля, само че не бе поставила сутиен. В резултат прелестите й освен се обрисуваха, само че и се виждаха в елементи, когато попаднеше под светлините на прожекторите. Иначе тя бе учудващо трезвена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР